Kovesi: Cei speriaţi că intru în politică mai bine să fie speriaţi că rămân la DNA

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a infirmat zvonurile privind o eventuală intrare în viaţa politică.
Laura Codruţa Koveşi la CSM
Laura Codruţa Koveşi la CSM (Epoch Times România)

Invitată în platoul Pro Tv, la emisiunea "După 20 de ani", procurorul - şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat că zvonurile privind o eventuală intrare a sa în politică sunt total neadevărate, fiind lansate intenţionat de oameni speriaţi de o astfel de perspectivă.

"Cu siguranţă, nu candidez nici la Preşedinţie, nu intru în viaţa politică, o să îmi continui activitatea în segmentul judiciar. Doar aici mă pricep şi aici îmi place să lucrez. Nu o să intru în politică niciodată şi cei care sunt stresaţi că o să intru în politică sau sunt speriaţi de acest lucru să stea liniştiţi! Mai bine să fie speriaţi că rămân la DNA", a declarat Kovesi, citată de Agerpres.

Întrebată la cine se referă când spune că este mai bine să fie "speriaţi", şefa DNA a explicat că este vorba despre cei care lansează astfel de zvonuri în spaţiul public.

"Cei care se sperie şi lansează astfel de zvonuri neadevărate. Am spus de foarte multe ori în spaţiul public că nu candidez la Preşedinţie, nu intru în viaţa politică. Cineva lansează intenţionat aceste afirmaţii, rolul meu e să spun de fiecare dată că nu este adevărat. (...)

Am un plan foarte bine stabilit pentru viaţă mea de acum încolo, atât profesională, cât şi personală şi care nu vizează în niciun caz o eventuală candidatură pentru niciun partid politic. Nu doresc să intru în viaţa politică şi nici nu doresc să activez într-un alt mediu decât cel juridic", a adăugat Kovesi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne