Ivan: Înţelege cineva ceva din toată nebunia asta în care ne-a aruncat Dragnea?

Nominalizarea lui Mihai Tudose pentru funcţia de premier este la fel de bizară ca moţiunea depusă de PSD împotriva Guvernului PSD, a remarcat europarlamentarul Cătălin Ivan.
Conferinţă de presă la sediul PSD susţinută de Cătălin Ivan, purtător de cuvânt
Conferinţă de presă la sediul PSD susţinută de Cătălin Ivan, purtător de cuvânt (Epoch Times România)

Pe cât de bizară a fost depunerea unei moţiuni de cenzură de către Liviu Dragnea împotriva Guvernului PSD, pe atât de bizară este şi nominalizarea lui Mihai Tudose pentru funcţia de premier al României, a opinat luni, pe pagina sa de Facebook, europarlamentarul Cătălin Ivan.

"Sorin Grindeanu era acuzat că a căzut la evaluarea făcută de "eminenţa cenuşie a PSD", un fost pedist de-al lui Băsescu prins cu tablourile prin pereţi, nu pe pereţi, şi că ar fi făcut studii la "securitate", adică SRI. Mihai Tudose, cel care trebuie să repare greşeala, a picat şi el testul Vâlcov, nu doar pentru că nu are tablouri zidite în pereţi, dar cică nu ar fi făcut ce trebuie la Ministerul Economiei, şi, mai mult, nu numai că a făcut studii pe la academia de informaţii, dar a mai şi predat pe acolo. Înţelege cineva ceva din toată nebunia asta în care ne-a aruncat Liviu Dragnea?", a comentat Cătălin Ivan.

Europarlamentarul susţine că, personal, are o părere "foarte bună" despre Grindeanu şi Mihai Tudose, însă una foarte proastă despre modul în care înţelege Dragnea să conducă partidul.

"Îi ştiu din PSD şi atât. Ca să nu-mi aud vorbe. Nu cred că cine face un curs sau chiar studiile la Academia de Informaţii trebuie să poarte anatema de securist. Oricum, corupt, trădător, mincinos, incompetent şi altele din categoria asta mi se par mult mai grave. Am însă o părere foarte proastă, tot mai proastă, despre capacitatea lui Liviu Dragnea de a conduce partidul", a subliniat Cătălin Ivan.