Iohannis: Numai de asta nu am avut nevoie. Am cerut PSD să termine cât mai repede această criză

E păcat, avem deschidere mare în SUA, în Europa. România nu are nevoie de o astfel de criză politică, a atras atenţia preşedintele Klaus Iohannis, care le-a cerut social-democraţilor să pună capăt cât mai curând acestei situaţii.
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis (Epoch Times România)

Preşedintele Klaus Iohannis a solicitat PSD-ului "pe toate căile de comunicare", să pună capăt cât mai repede posibil acestei crize politice în care se află România.

"Legat de situaţia politică actuală, pot să spun aşa: Numai de asta nu am avut nevoie. Şi am solicitat PSD-ului, pe toate căile de comunicare, să termine repede această criză şi să mergem mai departe. E păcat. Avem deschidere în lume", a declarat Iohannis, citat de News.ro.

"Am fost foarte bine primiţi (în SUA). Avem deschidere mare în Europa. Ce ne mai lipseşte este un Guvern stabil. Sper să se rezolve repede", a adăugat preşedintele.

Întrebat dacă crede că va trece moţiunea de cenzură a PSD, Iohannis a replicat: "Este treaba lor cum o fac. Nu stau eu să dau lecţii PSD-ului. Este un partid mare şi sper să îşi rezolve problema foarte, foarte repede."