Institutul Cantacuzino, între incompetenţă şi "dialoguri ca în filmele cu proşti"

Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu acuză iresponsabilitatea şi incompetenţa PSD, care plimbă Institutul Cantacuzino de la un minister la altul, asta după ce mai întâi a avut grijă să-l pună pe butuci. Readus de tehnocraţi acolo unde îi este locul, Cantacuzino va fi dat pe mâinile unor gradaţi, atrage atenţia tehnocratul.

"PSD a impus întotdeauna standarde în ceea ce priveşte proasta guvernare. Nivelul acestui guvern însă este ceva...

Mai întâi PSD (dimpreună cu minunatul USL) a distrus Institutul Cantacuzino dându-l pe mâna unor prostăvani sau securişti sinecurişti ai sistemului de sănătate. Apoi au încercat să scape de el mutându-l la Ministerul Educaţiei. Anul trecut guvernul Cioloş l-a întors acolo unde îi este locul - la Ministerul Sănătăţii.

Astăzi... ajunge din nou la nişte gradaţi... după o nouă demonstraţie (şi constatare chiar de către domnul Tudose) a iresponsabilităţii şi incompetenţei echipei de la Ministerul Sănătăţii", reaminteşte, pe Facebook, Voiculescu.

Fostul ministru redă şi dialogul pe tema institutului purtat între premier şi ministrul Apărării, un dialog de "filme cu proşti":

"Dialogul este... cum spuneam între noi la liceu "ca în filmele cu proşti":

"Tudose: Domnule Bodog, vă rog ca împreună cu domnul Ţuţuianu să treceţi Institutul Cantacuzino la MApN. Aveţi o lună la dispoziţie. Cu demersurile specialiştilor de acolo ne-am lămurit. Poate o mână mai de fier să aibă mai multe rezultate. Domnule Ţuţuianu, aţi înţeles?

Ţuţuianu: Dacă e sarcină, o preluăm!"