Incidentul cu Hillary Clinton pare mai grav decât o simplă pneumonie [video]

Misterul bolii de care suferă candidatul democrat Hillary Clinton se adânceşte după ce democraţii schimbă strategia de campanie şi încep să recunoască faptul că fosta primă doamnă leşină des.
Bill şi Hillary Clinton.
Bill şi Hillary Clinton. (Captură Foto)

Imediat după ce, pe 9 septembrie, Hillary Clinton a fost luată de la un eveniment de comemorare a victimelor incidentului 9/11, trebuind să fie transportată pe braţe într-o dubă, luni, fostul preşedinte american Bill Clinton a declarat că nu este pentru prima dată când soţia sa, Hillary, suferă o "deshidratare severă".

Hillary Clinton, candidatul democrat la alegerile prezidenţiale din SUA, a fost forţată să părăsească o ceremonie de comemorare a victimelor atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001, ce a avut loc duminică în New York, şi părea să fie incapabilă să stea în picioare, în timp ce încerca să se urce într-o dubă de campanie, după ce s-a plâns că îi este foarte cald.

Ulterior, partidul democrat a schimbat anunţul, afirmând că ea ar fi fost de fapt “deshidratată” şi că suferă de “pneumonie”.

Însă un video înregistrat în momentul în care gărzile de corp încercau să o urce pe Hillary Clinton în duba de campanie ilustrează o realitate diferită: candidatul democrat sprijinit de un pilon de beton de pe marginea trotuarului este incapabilă să se susţină singură, fiind băgată pe braţe în dubă de agenţii din preajmă. În timpul efortului, piciorul drept al lui Hillary este complet necontrolat, iar unul dintre pantofii fostei prime doamne rămâne pe caldarâm.

Bill zice că totul de ok

Într-un interviu cu PBS care va fi difuzat astăzi la emisiunea “CBS This Morning”, Bill Clinton a precizat că soţia sa deseori lucrează “precum un demon” şi neglijează să se hidrateze corespunzător.

“Se simte bine, ea s-a simţit chiar mai bine noaptea trecută înainte să se culce. A avut un somn bun şi acum se simte bine”, a declarat el.

“În mai multe ocazii, de-a lungul anilor trecuţi, acelaşi lucru i s-a întâmplat când s-a deshidratat sever” - a declarat fostul preşedinte american, păstrând noua politică a partidului referitoare la starea sănătăţii lui Hillary, respectiv de a nu mai trata zvonurile privind desele leşinuri ale lui Hillary drept conspiraţii.