HotNews: Lacul Belina, locul preferat de pescuit al lui Dragnea, a ajuns la o firmă controlată de fiul său

Cui a concesionat Tel Drum locul preferat de pescuit al lui Liviu Dragnea? Lacul Belina a ajuns la o firmă controlată azi de fiul liderului PSD, reiese dintr-o investigaţie jurnalistică.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Hotnews.ro a dezvăluit la începutul lunii mai cum arată micul paradis la Dunăre deţinut de Tel Drum, locul preferat al pescarului Dragnea. Aici s-a pozat cu premierul Grindeanu la prins ştiucă.

Ulterior, jurnaliştii au arătat că Tel Drum, firma care a închiriat de la CJ Teleorman în 2014 lacul Belina şi braţul Pavel, a concesionat mai departe proprietatea după numai trei luni către o terţă firmă. Numai că numele firmei a rămas din 2014 până azi un secret bine păzit.

Jurnaliştii au obţinut între timp documente care probează cum micul paradis la Dunăre a ajuns de la Tel Drum la o firmă controlată astăzi de Ştefan Valentin Dragnea. În urmă cu trei ani, fiul liderului PSD încă nu figura în acţionariat. Firma a renunţat la concesiune în februarie 2017, cam pe când începeau protestele, astfel că micul paradis s-a întors la Tel Drum.

Pentru a citi integral articolul intraţi aici.