Graţierea corupţilor. Cioloş: Unii par să aibă o plăcere sadică în a se juca din nou cu nervii românilor

Fostul premier Dacian Cioloş a reacţionat după ce Comisia Juridică, prezidată de pesedistul Şerban Nicolae, a decis să graţieze inclusiv faptele de corupţie - luare de mită, dare de mită şi traficul de influenţă.
Dacian Ciolos
Dacian Ciolos (Florin Chirila/Epoch Times)

Deloc încântat de decizia Comisiei Juridice din Senat de a include în Legea graţierii şi faptele de corupţie, fostul premier tehnocrat Dacian Cioloş a atras atenţia, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, că "unii par să aibă o plăcere sadică în a se juca din nou cu nervii românilor".

"Unii par să aibă o plăcere sadică în a se juca din nou cu nervii românilor care vor să privească spre viitor şi sunt traşi din când în când de mânecă de cei care par să aibă dificultăţi în a se desprinde de trecut.

Un Parlament care se respectă şi care-şi respectă alegătorii, ar trebui să dovedească maturitatea şi înţelepciunea de a transmite un mesaj clar privind modelul de societate pe care îl doreşte pentru România. Dacă liderii majorităţii parlamentare, ai guvernului nu susţin aceste modificări, care mai e sensul acestui joc?", a scris Dacian Cioloş.

La scurt timp după ce Comisia lui Şerban Nicolae a dat undă verde graţierii corupţilor, premierul Sorin Grindeanu şi, ulterior, şi preşedintele PSD Liviu Dragnea au anunţat că nu susţin un astfel de demers.