Gimnastul Marian Drăgulescu: Fac un apel public către cei care pot să schimbe lucrurile

Multiplul campion la gimnastică Marian Drăgulescu a declarat joi, despre faptul că nu a fost inclus în lotul pentru Jocurile Olimpice, că face un apel public către cei care pot să schimbe lucrurile, nominalizându-i în acest sens şi pe Victor Ponta şi Crin Antonescu.
Gimnastul român Marian Drăgulescu. (Alexander Hassenstein / Bongarts / Getty Images)
Liviu Şerbănescu
20.07.2012

Multiplul campion la gimnastică Marian Drăgulescu a declarat joi, despre faptul că nu a fost inclus în lotul pentru Jocurile Olimpice, că face un apel public către cei care pot să schimbe lucrurile, nominalizându-i în acest sens şi pe Victor Ponta şi Crin Antonescu.

"Sunt dezamăgit, mai ales pentru că am o şansă reală la sol. Exerciţiile pe care le-am prezentat în continuare sunt exerciţii de top, de prima treaptă a podiumului. Mi se pare nedrept pentru că mi se ia o şansă nu numai mie, ci şi românilor, de a lua încă o medalie. Fac un apel public către cei care pot să schimbe lucrurile, să se uite la exerciţiile pe care le-am postat pe internet. Vreau să urmărească toată lumea exerciţiile, să vadă dacă am şanse. Fac un apel la domnul prim-ministru Victor Ponta, ştiu că este un fan al sportului, la domnul preşedinte interimar Crin Antonescu, care poate să se uite un pic la ce s-a întâmplat zilele astea, la doamna Andronescu, la doamna Tocală, la COSR, să se facă o comisie, să se uite la munca mea, la exerciţiile prezentate şi să se ia o hotărâre în acest sens", a spus Drăgulescu, relevă prosport.ro.

Sportivul a mai spus că nu ştie unde sunt minusurile în exerciţiile sale şi a menţionat că echipa masculină nu are şanse la medalii.

"Eu dacă intru în echipă aduc un plus echipei şi şansa la medalia olimpică la sol. Colegii mei de echipă au făcut în perioada asta mult mai multe greşeli decât mine. Nu cred că s-a luat hotărârea în funcţie de testul de aseară (n.r. - de miercuri seară). Ultimele cinci teste au contribuit la formarea echipei. Eu am evoluat de fiecare dată la fel de bine şi din ce în ce mai bine. Nu înţeleg. Am participat la ultimul test pentru că am sperat şi voi spera în continuare. Dacă aş intra în echipă aş da un plus. Notele de la sol şi sărituri ar aduce cel puţin un punct echipei. E un plus. De ce să nu profităm?", a mai precizat Drăgulescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor