Gigi Becali insistă să fie eliberat pentru a fi operat într-un spital din străinătate

Parlamentul României, În imagine Gigi Becali
Parlamentul României, În imagine Gigi Becali (Epoch Times România)

Magistraţii Curţii de Apel Constanţa judecă, marţi, recursul făcut de Gigi Becali faţă de decizia tribunalului de respingere a cererii de întrerupere a executării pedepsei. În prima instanţă, judecătorul a decis că patronul Stelei poate fi supus unei intervenţii în orice spital din ţară sub pază, şi nu la un spital din străinătate, aşa cum ceruse Becali.

Gigi Becali vine din nou în faţa instanţei, ca urmare a faptului că avocaţii lui au făcut recurs la decizia Tribunalului din Constanţa de respingere a cererii de eliberare pentru a se opera la coloană.

Totodată, reprezentanţii Comisiei pentru cercetarea abuzurilor vor dezbate sesizarea făcută de apărătorii finanţatorului Stelei privind tratamentul discriminatoriu pe care crede că l-a avut în penitenciar.

Gigi Becali a fost diagnosticat cu hernie de disc cervicală, medicii stabilind că are nevoie de o intervenţie chirurgicală, altfel riscă să rămână paralizat.

Patronul Stelei a făcut o cerere de întrerupere a pedepsei pentru a putea beneficia de îngrijirile medicale necesare într-o clinică din străinătate şi anume pentru a se opera în Germania. Tribunalul Constanţa i-a respins însă cererea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne