Ghişe, interzis pe listele PNL Braşov

Consiliul Naţional şi Delegaţia Permanentă PNL, Ioan Ghişe
Consiliul Naţional şi Delegaţia Permanentă PNL, Ioan Ghişe (Epoch Times România)

Senatorul Ioan Ghişe a declarat că liderii filialei PNL Braşov i-au interzis să candideze pentru încă un mandat în Senat, informează Realitatea TV. El a precizat că nu este de acord cu această decizie şi a trimis o scrisoare Comitetului Naţional Executiv al PNL, în care se plânge că este în aceeaşi situaţie ca şi deputatul Gheorghe Gabor.

Delegaţia Permanentă a PNL Braşov a votat recent lista candidaţilor pentru alegerile parlamentare de pe 9 decembrie, iar Ghişe a spus că nu s-au respectat procedurile statutare. În replică, preşedintele PNL Braşov, Aristotel Căncescu, a declarat că va da detalii despre lista de candidaţi în cursul zilei de luni.

"Domnia sa crede că e loc doar pentru o singură persoană în funcţii publice. A adus trei pdl-işti de-ai lui şi vor să ne scoată pe noi. Domnul Gabor este membru fondator la Făgăraş, din '90 este. S-au comis multiple încălcări de statut", a spus Ghişe.

Senatorul s-a făcut remarcat în ultimul timp prin încercările de a-l înlătura pe Traian Băsescu din funcţia de preşedinte, după întoarcerea acestuia la Palatul Cotroceni. Ghişe a organizat mai multe "plimbări" la care au participat câteva sute de persoane care cereau demisia lui Băsescu. El a mai depus proiecte la Parlament care aveau ca scop demiterea preşedintelui, dar care nu au avut succes.