Gheorghe Flutur, primul pe listă la Senat, în Suceava, după ce a pierdut la alegerile locale

Gheorghe Flutur la mitingul de la Suceava, 4 februarie 2024 (Captură video)
Ana Ion
18.06.2024

Gheorghe Flutur, baron PNL care părea înscăunat pe viaţă în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, este primul pe lista pentru Senat a filialei sucevene după ce a pierdut alegerile locale, relatează G4Media.

Potrivit prim-vicepreşedintelui PNL Suceava, deputatul Ioan Bălan, primarii au agreat lista pentru alegerile parlamentare, propusă de conducerea organizaţiei într-o şedinţă desfăşurată la Gura Humorului.

Lista va fi deschisă la Senat de preşedintele organizaţiei Gheorghe Flutur, iar la Camera Deputaţilor de Ioan Bălan. Pe următoarele locuri pe lista pentru Camera Deputaţilor se vor situa Angelica Fădor, Bogdan Gheorghiu şi Daniel Cadariu.

Totodată, din punct de vedere organizatoric s-a decis numirea în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei municipale PNL Suceava a deputatului Ioan Bălan în locul lui Lucian Harşovschi.

"Discuţiile au fost în mare parte constructive cu amendamentul că primarii au fost foarte deranjaţi că, pentru prima dată, s-au scurs în presă filmări şi înregistrări audio din şedinţa liberalilor de săptămâna trecută", a declarat deputatul Ioan Bălan. "Ştim cine a făcut lucrul acesta, dar pentru noi este important acum că am găsit resursele să mergem mai departe uniţi şi puternici. Sunt convins că primele alegeri care par a fi cele prezidenţiale ne vor găsit mobilizaţi şi determinaţi", a declarat Ioan Bălan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor