Gabriel Oprea vizat într-un nou dosar penal

Pus sub acuzare în dosarele Girofarul şi Audi plus Jacuzzi, Oprea ar fi vizat într-un nou dosar deschis de procurorii anticorupţie.
Gabriel Oprea
Gabriel Oprea (Epoch Times România)

Fostul vicepremier Gabriel Oprea ar fi vizat într-un nou dosar penal, informează Realitatea.net.

Potrivit sursei citate, procurorii anticorupţie au luat decizia de a deschide un nou dosar penal, în acest moment începând urmărirea penală in REM, pentru faptele de luare de mită şi spălare de bani.

Obiectul dosarului în care ar fi implicat şi fostul ministru de interne îl constituie un teren în nordul Capitalei, care a ajuns iniţial la avocata Loredana Radu, pentru ca ulterior să ajungă la Oprea şi apoi la fiica acestuia.

Reamintim că Oprea mai este în vizorul DNA şi pentru folosirea de coloane oficiale, în dosarul Girofarul, precum şi pentru suplimentarea bugetului DIPI pentru cumpărarea unui Audi A8, ceea ce a prejudiciat bugetul de stat cu 410.000 lei, în aşa numitul dosar Audi Jacuzzi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne