Gabriel Oprea: Taxarea marilor averi este singurul lucru pe care l-am cerut coaliţiei de la guvernare

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a afirmat, vineri, la Călăraşi, că singurul lucru pe care l-a cerut coaliţiei de la guvernare a fost taxarea marilor averi, un proiect care în opinia sa va fi votat.
Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea. (gov.ro)
Epoch Times România
06.04.2012

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a afirmat, vineri, la Călăraşi, că singurul lucru pe care l-a cerut coaliţiei de la guvernare a fost taxarea marilor averi, un proiect care în opinia sa va fi votat.

"Vreau să spun un lucru care este foarte important. Aici, la Călăraşi, în biroul domnului primar Dragu, împreună cu senatorul Nedelcu, cu Iordănescu, cu Marian Sârbu, cu Cristi Diaconescu am discutat, la cererea dumneavoastră, a călărăşenilor, cel mai mare proiect al nostru, taxarea marilor averi. Aici la Călăraşi a început. Vreau să ştiţi că imediat după Sfintele Paşte proiectul nostru aflat la camera decizională este singurul lucru pe care l-am cerut coaliţiei de la guvernare, taxarea marilor averi fiindcă este normal, este moral, este omeneşte ca cei care au mai mult după o perioadă de criză economică mondială să dea mai mult celor care au mai puţin. Este normal, când legea va fi votată şi va fi votată, ca peste nouă miliarde de euro, în trei ani de zile, să meargă la bugetul statului român şi în primul rând la cei care au dus greul acestei crize, acestei perioade economice grele pe plan mondial, pensionarii", a spus preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, cu ocazia lansării candidatului pentru primăria municipiului Călăraşi.

Alianţa Popular Creştină (PDL-UNPR-PNŢCD) a lansat vineri în Sala polivalentă din municipiul Călăraşi candidatul la primăria municipiului Călăraşi, în persoana lui Nicolae Dragu, primar în funcţie, în prezenţa a peste 1.500 de susţinători.

La eveniment alături de preşedintele Gabriel Oprea au mai participat Marian Sârbu, Cristian Diaconescu, precum şi Anghel Iordănescu, Vasile Nedelcu, Lavinia Şandru, dar şi preşedinţii Organizaţiilor judeţene a PDL, PNŢCD, PNG şi Partidei Romilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor