Gabriel Oprea: Obiectivul strategic al partidului nostru este continuarea guvernării şi din anul 2013

Epoch Times România
06.04.2012

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, la Călăraşi, că obiectivul strategic al partidului este continuarea guvernării şi din anul 2013 pentru România şi pentru români.

"Partidul nostru, UNPR, va demonstra prin primarii săi, prin candidaţii săi, prin organizaţiile locale că poate câştiga orice bătălie politică în care este angrenat. Obiectivul strategic al partidului nostru este continuarea guvernării şi din anul 2013 pentru România şi pentru români. Suntem un partid cu un moral şi cu o disciplină de fier, avem dârzenia, avem predictibilitatea, avem curajul şi determinarea să câştigăm orice bătălie politică", a declarat preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, cu ocazia lansării candidatului la primăria municipiului Călăraşi.

El a mai susţinut însă că bătălia politică din acest an nu va fi una uşoară, ci va fi cea mai grea din ultimii 20 de ani.

"Vă anunţ că nu va fi o bătălie uşoară. Vreau să ştiţi că va fi o bătălie cea mai grea din ultimii 20 de ani. Adversarii noştri vor folosi toate mijloacele împotriva noastră. Vor folosi minciuna, vor folosi manipularea. Este foarte bine să ştim de la început de drum, dar ca militar, ca general al armatei române eu ştiu că, dacă ai un comandant în fruntea armatei politice, câştigi orice bătălie politică", a spus Gabriel Oprea.

Alianţa Popular Creştină (PDL-UNPR-PNŢCD) a lansat vineri în Sala polivalentă din Călăraşi candidatul la primăria municipiului, în persoana lui Nicolae Dragu, primar în funcţie, în prezenţa a peste 1.500 de susţinători.

La eveniment, alături de preşedintele Gabriel Oprea au mai participat şi Marian Sârbu, Cristian Diaconescu, precum şi Anghel Iordănescu, Vasile Nedelcu, Lavinia Şandru, dar şi preşedinţii Organizaţiilor judeţene ale PDL, PNŢCD, PNG şi Partidei Romilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor