Frank Lampard, părăseşte banca tehnică a formaţiei Chelsea Londra (oficial)

"A fost o decizie dificilă pentru club, în special pentru că am o relaţie personală excelentă cu Frank şi am cel mai mare respect faţă de el. Este un om de mare integritate şi are cea mai înaltă etică a muncii. Cu toate acestea, în circumstanţele actuale, considerăm este cel mai bine să schimbăm antrenorii" - a declarat patronul lui Chelsea, Roman Abramovic, într-un comunicat.
Antrenorul englez  Frank Lampard.
Antrenorul englez Frank Lampard. (Getty Images)
Marius Drăgoi
25.01.2021

Echipa engleză de fotbal Chelsea Londra a rămas fără antrenorul Frank Lampard, acesta din urmă fiind demis de conducerea clubului în urma rezultatelor nesatisfăcătoare înregistrate de The Blues în campionat.

Gruparea de pe Stamford Bridge a suferit cinci înfrângeri în ultimele opt partide de Premier League, ce a dus echipa pe poziţia a noua în clasament, situaţie deloc neplăcută pentru patronul Roman Abramovic.

"A fost o decizie dificilă pentru club, în special pentru că am o relaţie personală excelentă cu Frank şi am cel mai mare respect faţă de el. Este un om de mare integritate şi are cea mai înaltă etică a muncii. Cu toate acestea, în circumstanţele actuale, considerăm este cel mai bine să schimbăm antrenorii", a declarat omul de afaceri rus.

Principalul favorit la succesiunea lui Frank Lampard este, potrivit presei britanice, germanul Thomas Tuchel, demis la rândul lui recent de la conducerea tehnică a formaţiei franceze Paris Saint-Germain.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor