Fotbal: Portarul Tătăruşanu aşteaptă nerăbdător începerea campionatului

Epoch Times România
29.06.2012

Ciprian Tătăruşanu, portarul titular al Stelei, a declarat că aşteaptă cu nerăbdare începutul Ligii I de fotbal, iar obiectivul său în acest sezon este câştigarea titlului cu echipa din Ghencea.

"Cred că pentru orice jucător, meciurile oficiale sunt cele mai importante şi mai frumoase. Sunt sigur că toată lumea aşteaptă să înceapă campionatul", a declarat Tătăruşanu într-o conferinţă de presă desfăşurată în Austria, unde Steaua se află în cantonament. Internaţionalul stelist consider că "pe hârtie sunt multe favorite la titlu", dar la sfârşitul turului se va şti cine are şanse reale.

Tătăruşanu a subliniat că nu se gândeşte să plece de la Steaua în acest moment şi este motivat să continue la echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf, deoarece este echipa sa de suflet. "Eu am crescut în cartierul Stelei şi de mic ţin cu această echipă. De asemenea, mă motivează câştigarea unui titlu, fiindcă asta îmi doresc cel mai mult", a precizat Tătăruşanu, citat de site-ul oficial al clubului.

Portarul Stelei nu ştie nimic de un transfer al lui Chiricheş la altă echipă. "Prin presă, eu am fost deja transferat la Marseille "oficial", am făcut şi vizita medicală. Am mai fost transferat şi pe la Wigan, iar Tănase la Lyon. Chiricheş a fost trimis de presă pe la Milan, pe la Barcelona. Cred că sunt doar invenţii ale presei. Dacă se va întâmpla să ajungă Chiricheş la Barcelona, noi ne vom bucura nespus de mult pentru el", a spus Tătăruşanu, care nu regretă că nu a participat la EURO 2012, deoarece nu am meritat.

Tătăruşanu a recunoscut că antrenamentele sunt solicitante, preparatorul fizic a venit cu ceva nou, "nişte metode de antrenament diferite, dar foarte bune şi eficiente".

Portarul stelist s-a ferit să facă o comparaţie între echipa din acest sezon şi cea din stagiunea precedentă: "nu sunt eu în măsura să spun dacă acum avem valoare mai mare decât anul trecut. Îi las pe antrenor şi pe manager să decidă acest lucru".

Sâmbătă, Steaua va juca primul meci amical din acest stagiu, cu Lokomotiv Plovdiv, finalista Cupei Bulgariei, la Leogang (Austria), de la ora 19,00 (ora României), meci transmis în direct de către postul de televiziune Transilvania Look.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor