FIFA mai trebuie să negocieze pentru vânzarea de bere la CM 2014

(Harold Cunningham / Getty Images)
Epoch Times România
29.06.2012

Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA) va trebui să negocieze cu fiecare din statele regionale braziliene unde se află cele 12 stadioane reţinute pentru Cupa Mondială din 2014 pentru a obţine dreptul de a vinde alcool pe stadioane, a recunoscut joi secretarul său general.

"Legea promulgată la începutul lunii iunie de către preşedintele Dilma Rousseff nu a fost chiar ceea ce ne aşteptam, dar cel puţin ştim ce avem de făcut", a declarat Jerome Valcke în cadrul unei conferinţe de presă.

"În ceea ce priveşte vânzarea de alcool, trebuie să negociem de la oraş la oraş cu autorităţile... Nu este sfârşitul lumii, dar trebuie să facem ceva", a adăugat oficialul FIFA.

Federaţia Internaţională de Fotbal a obţinut, în virtutea unui parteneriat cu un mare producător de bere şi după lungi negocieri şi presiuni, adoptarea unei legi care autorizează vânzarea de bere pe stadioane.

Aceasta este o excepţie de la legea generală asupra statutului suporterului, care interzice vânzarea de bere pe stadioanele din toată ţara pe durata meciurilor de fotbal.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor