Fotbal: Marius Şumudică - "Sunt convins că vom scapa de retrogradare"

(Laurence Griffiths / Getty Images)
Epoch Times România
12.04.2012

Marius Şumudică, antrenorul echipei de fotbal FC Braşov, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că formaţia sa nu va retrograda şi doreşte un rezultat bun în meciul din deplasare cu Ceahlăul Piatra Neamţ.

"Va fi un meci extrem de dificil, între două echipe aflate în suferinţă de puncte. Cred că avem tăria şi puterea să trecem peste eşecul din meciul cu Chiajna. Cred în jucători, cred în acest grup pe care-l conduc şi sunt convins că vom scăpa de retrogradare", a spus tehnicianul pe site-ul oficial al clubului.

"Orice punct acumulat în acest final de campionat este important. Am discutat mult cu jucătorii după meciul cu Concordia Chiajna. Aveau un gust amar după acel meci, însă i-am văzut preocupaţi şi dornici de revanşă. Ceahlăul Piatra Neamţ are un antrenor bun, î respectăm pe nemţeni, dar noi mergem să luam punct sau puncte", a subliniat Şumudică.

Despre cavalerii fluierului, Marius Şumudică a precizat: "Nu ştiu ce să mai spun de arbitraje. Înaintea meciului cu Concordia Chiajna dădeam credit arbitrilor români, acum nici nu ştiu ce să mai cred".

"Decizia de a lua o pauză de un an în antrenorat este irevocabilă. Vreau să duc la bun sfârşit contractul cu FC Braşov şi apoi voi lua o pauză", a declarat Marius Şumudică.

Meciul Ceahlăul Piatra Neamţ - FC Braşov, din cadrul etapei a 26-a a Ligii I la fotbal, va avea loc vineri, 13 aprilie, de la ora 17,00, fiind televizat de GSP TV.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor