Fotbal: Ioan Andone speră că jucătorii săi şi-au revenit psihic după înfrângerea cu Rapid

Epoch Times România
12.04.2012

Noul antrenor al echipei de fotbal CFR 1907 Cluj, Ioan Andone, speră ca jucătorii săi să-şi fi revenit psihic după meciul pierdut acasă cu Rapid Bucureşti (0-5), iar primul test va fi în meciul cu Petrolul Ploieşti.

"Am vorbit cu fiecare dintre băieţi în parte, le-am spus care este filosofia mea de antrenor. E clar, le voi da tuturor o şansă, mai ales că avem un lot foarte bun. În ce priveşte psihicul lor, sunt conştient că e foarte greu să-şi revină după un asemenea eşec, dar am făcut tot ce a ţinut de mine ca să-i recuperez pentru următorul joc. Dacă am reuşit sau nu, vom vedea la Ploieşti", a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, Ioan Andone.

El a adăugat că Petrolul Ploieşti este o echipă foarte bună, care marchează mult. "De la venirea lui Mulţescu, jocul Petrolului s-a schimbat mult în bine, este o echipă care duce acum mult mai mulţi jucători în atac, joacă din entuziasm", a explicat Andone.

În opinia sa, Rapid Bucureşti este principala contracandidată a CFR în lupta pentru titlu.

"Principala noastră contracandidată la titlu este Rapidul, după ceea ce joacă. Am văzut meciul dintre Rapid şi Vaslui ieri, a fost meciul anului. A fost un ritm extraordinar şi dacă s-ar juca aşa fiecare meci în Liga I ne-am califica la campionate europene şi mondiale", a opinat Ioan Andone.

CFR Cluj va întâlni vineri, de la ora 20,30, în deplasare, echipa Petrolul Ploieşti, în etapa a 26-a a Ligii I la fotbal.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor