Fotbal: Antrenorul Cristi Popovici îl înlocuieşte pe Gheorghe Poenaru la FCM Bacău

Epoch Times România
18.04.2012

Antrenorul Cristi Popovici se ocupă începând de miercuri de pregătirea formaţiei de liga a II-a de fotbal, FCM Bacău.

Tehnicianul revine la conducerea tehnică a formaţiei băcăuane după patru ani ani şi îl înlocuieşte în funcţia de principal pe Gheorghe Poenaru, care s-a despărţit de gruparea "galben-albastră", "ca urmare a unor probleme de ordin personal".

"Mă confrunt cu o serie de probleme, care mă impiedică să mă ocup de echipă în perioada următoare. Îi doresc succes lui Cristi Popovici şi sper ca băieţii să aibă un parcurs cât mai bun în continuare, în campionat", a declarat Poenaru pentru AGERPRES.

Preşedintele FCM Bacău, Daniel Scânteie, a precizat pentru AGERPRES că "în acest context", conducerea celui mai vechi club băcăuan în activitate a decis să apeleze la serviciile antrenorului Cristi Popovici, care ar urma să pregătească formaţia "până la finalul actualului sezon".

Popovici revine pe banca tehnică a echipei FCM Bacău după o perioadă în care a antrenat echipele FC Botoşani şi Sport Club Bacău.

"Având în vedere că echipa este ca şi salvată de la retrogradare, obiectivul meu este de a aduce o exprimare cât mai bună în planul jocului. FCM Bacău are în lot fotbalişti tineri, de perspectivă, de la care se aşteaptă evoluţii de calitate, lipsite de inhibiţii. Având în vedere că jucăm şi fără presiunea rezultatului, sper să ne atingem obiectivul de a forma o echipă de valoare", a precizat pentru AGERPRES noul antrenor al grupării băcăuane.

Popovici îl are ca secund pe Marius Gireadă, fost jucător al echipei din Bacău, ce l-a însoţit în aceeaşi calitate la FC Botoşani.

Noua echipă tehnică a FCM Bacău, care a renunţat la serviciile fotbalistului Emilian Apostu, devenit de miercuri jucător liber de contract, îşi va face redebutul, în mod oficial, pe banca galben-albaştrilor sâmbătă, la jocul din deplasare cu CSMS Iaşi, din etapa a 22-a a Ligii secunde.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor