Fost majordom al lui Trump anchetat pentru că a cerut asasinarea lui Obama pentru trădare

Campania prezidenţială americană continuă să fie plină de surprize când vine vorba de controversatul Donald Trump. De această dată, un fost majordom al său este investigat pentru că a cerut pe Facebook ca Obama să fie spânzurat.
Donald Trump (st) şi Anthony Senecal.
Donald Trump (st) şi Anthony Senecal. (Captură Foto)

Serviciul Secret american îl investighează pe fostul majordom al candidatului prezidenţial republican Donald Trump pentru o postare pe Facebook în care a cerut executarea lui Barack Obama.

Fostul majordom, Anthony Senecal, 74 de ani, a declarat într-un post pe Facebook că Obama ar trebui să fie spânzurat pentru trădare. El a făcut declaraţia în 2015 şi revista Mother Jones a scris joi despre postare şi alte remarci similare făcute de Senecal. Acesta a lucrat timp de câteva decenii ca majordom la vila lui Trump din Palm Beach.

După ce comentariile lui Senecal au început să circule pe Internet, Serviciul Secret a susţinut într-o declaraţie: “Serviciul Secret al SUA este conştient de această chestiune şi va desfăşura o investigaţie corespunzătoare”.

Povestea majordomului a ieşit la iveală în timp ce Trump – ale cărui propuneri pentru interzicerea pătrunderii musulmanilor în SUA şi pentru construirea unui zid de-a lungul graniţei mexicane au atras un val puternic de critici – îşi finaliza o serie de întâlniri la Capitol Hill cu congressmenii republicani în încercarea de a convinge establishmentul partidului să îi susţină candidatura.

Senecal nu a mai lucrat ca majordom pentru Trump din 2009, dar a fost identificat într-un raport din 15 martie al New York Times ca angajat al vilei Mar-a-Lago, în calitate de istoric al proprietăţii.

Este timpul ca armata noastră sa îl scoată pe escrocul acela din Moscheea Albă şi să-l spânzure pentru trădare şi alte crime grave împotriva AMERICII !!!!!!”, a scris Senecal în 13 septembrie 2015, făcând referire la Obama.

Revista Mother Jones a discutat joi cu Senecal şi a raportat că fostul majordom a declarat despre comentariile sale de pe Facebook, inclusiv despre un comentariu privat făcut miercuri în care a susţinut că Obama ar trebui să fie împuşcat: “Am scris acele comentarii. Cred în ce am scris”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe