"Forţele Răului şi Întunericului Moral trebuie spulberate" - îndemn la vot marca Tudor Chirilă

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă (Facebook)

Îndrăgitul cântăreţ şi actor Tudor Chirilă îşi îndeamnă fanii să iasă la vot pentru a nu legitima ”Întunericului Moral” pe care îl reprezintă Victor Ponta şi PSD:

”Campania jegoasă a PSD trebuie anihilată altfel ne vom trezi în întunericul care se va aşeza după ce acest individ imoral şi amoral numit Victor Ponta ar ieşi preşedinte. Trebuie să ieşim la vot împotriva acestui flagel numit PSD. Acest moment dramatic pe care îl trăim are ceva din claritatea epică a unui basm. Forţele Răului şi Întunericului Moral trebuie spulberate. O putem face doar prin vot. Ieşiţi la vot şi vă rog scoateţi-va prietenii la vot. Este ceasul al doisprezecelea. Nu mai e timp să vedem unde am greşit. Important e să nu greşim acum. Lehamitea, indiferenţa, scârba nu au ce caută aici. Ieşim la vot”, se adresează Tudor Chirilă fanilor săi, printr-o postare pe contul său de Facebook.

Chirilă este una din personalităţile din showbiz care s-a alăturat, înainte de primul tur de scrutin, campaniei "Yes la Vot", încercând să-i convingă pe tineri că singurul instrument într-o democraţie care poate ajuta la o schimbare este votul.