Festivalul “Inima Reginei Maria” duce spectacolul “Royal Fashion” in Bulgaria

Apreciatul spectacol Royal Fashion, in regia lui Dan Puric trece dincolo de granitele tarii, in cadrul Festivalului “Inima Reginei Maria”, organizat in Bulgaria, in perioada 9 – 12 septembrie.

Reprezentatia, plina de intelesuri subtile si momente spectaculoase, va fi pusa in scena, in Albena, duminica 11 septembrie. Semantica spectacolului este potentata de costumele fabuloase create de Doina Levintza si de scenografia Corinei Gramosteanu.

Actorul si regizorul Dan Puric este inventatorul unui limbaj unic de comunicare teatrala, creat prin alaturarea unor forme spectaculare diferite: dans, pantomima, arte martiale, pe care maestrul si actorii trupei le folosesc pentru a sugera idei, trairi si sentimente dand spectacolului o forma inedita.

Pe parcursul a trei zile, in zona cunoscuta odinioara sub numele Coasta de Argint, turismul cultural, materializat prin vizitarea locurilor dragi Reginei Maria, se va imbina cu o componenta spirituala reprezentata prin: muzica, dans, teatru, expozitii.

Potrivit Corinei Hinkov, organizator al evenimentului si Managing Partner al agentiei Balkan Travel, „omagierea personalitatii Reginei Maria, cea mai marcanta personalitate a istoriei, culturii, artei romanesti, a Inimii Sale, creeaza nevoia de a induce acest eveniment, ca un pelerinaj catre locurile sale de suflet, devenite locuri ale noastre de meditatie.”

Programul Festivalului include:

- Vizitarea Castelului si Gradinii botanice din Balcic, sub indrumarea unui ghid specializat

- Vizitarea Balcicului de altadata, sub indrumarea Doinei Pauleanu (autor al albumului de arta „Balcicul in pictura romaneasca”)

- Lansarea in Bulgaria a cartii „Povestea vietii mele”, scrisa de Regina Maria si publicata de editura RAO.

- Lansarea lucrarii „Balcic”, a autoarei Balcica Mosescu, fiica ultimului primar roman al Balcicului.

- Expozitie de portelan pictat – Wagner – Arte frumoase si povesti

- Expozitie de dantela flamanda – frivolite, a artistei Violeta Carmen Roman

Iubitorii de arta vor putea participa la acest festival, avand la dispozitie mai multe tipuri de bilete, care includ cazare la hoteluri de 3,4 si 5 stele, si acces la numeroasele manifestari din cadrul evenimentului.

Se vor pune in vanzare trei tipuri de pachete, cu valori cuprinse intre 199 euro si 299 euro/persoana/. Fiecare pachet include: trei nopti de cazare, demipensiune si acces la toate evenimentele aferente Festivalului.

destinatia Bulgaria pentru consumatorii romani si este leader pe segmentul agentiilor turoperatoare pe aceasta relatie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură