Eugen Nicolicea, dat afară din platoul Digi24: Din secunda asta nu mai aveţi ce căuta în acest studio

Depunerea jurământului de credinţă a miniştrilor din Cabinetul Ponta 3. În imagine, Eugen Nicolicea
Depunerea jurământului de credinţă a miniştrilor din Cabinetul Ponta 3. În imagine, Eugen Nicolicea (foto- Presidency.ro)

Deputatul PSD (fost UNPR) Eugen Nicolicea a fost scos, luni seara, din platoul Digi 24, după ce l-a jignit pe realizatorul TV Moise Guran. Intrat în direct, Guran i-a acuzat pe parlamentari că "dau amnistii" după ce "domnul Dragnea face licitaţiile", moment în care deputatul a început să îl jignească pe jurnalist.

"Vorbeşti prostii cu gura plină! Nu ţi-ar fi ruşine! Obrăznicături ca tine am văzut de multe ori pe post şi faptul că vorbeşti cu gura mare nu înseamnă că ai şi dreptate", i s-a adresat Nicolicea lui Guran.

După ce Nicolicea l-a jignit în repetate rânduri pe Guran, moderatorul Cosmin Prelipceanu i-a cerut deputatului să plece din platou.

"Din secunda asta nu mai aveţi ce căuta în acest studio. Nu vă permit să veniţi în acest studio şi să ne jigniţi!", i s-a adresat Prelipceanu lui Nicolicea.

"Jurnalul de Seară” a întrerupt dezbaterea cu politicienii, în ediţia de luni seară, în momentul în care unul dintre ei - deputatul PSD Eugen Nicolicea - a încălcat regulile unei discuţii civilizate şi l-a jignit pe Moise Guran, realizatorul „Biziday”. La Digi24, respectăm libertatea de exprimare a invitaţilor noştri, ne place să avem în studioul nostru oameni cu opinii cât mai diferite, dar sancţionăm atacul la persoană şi insultele de orice fel, conform Codului Digi24. Iată momentul care ne-a făcut să întrerupem dezbaterea cu politicienii", scrie Digi24.ro, pe pagina sa.

Materialul video cu dialogul care a determinat scoaterea lui Nicolicea din platou poate fi vizionat aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne