Etnicul maghiar acuzat că plănuia să detoneze o bombă în Târgu Secuiesc rămâne la "Beciul Domnesc"

Beke Istvan, etnicul maghiar acuzat că plănuia să detoneze o bombă în timpul evenimentelor din Târgu Secuiesc dedicate Zilei Naţionale, rămâne după gratii.
Beke, al treilea de la stânga, la un concurs cu arme airsoft
Beke, al treilea de la stânga, la un concurs cu arme airsoft (facebook.com)

Beke Istvan va rămâne alte 30 de zile în arestul preventiv al Poliţiei Capitalei, celebrul "Beci Domnesc", au decis luni magistraţii Înaltei Curţii de Casaţie şi Justiţie, care au respins astfel contestaţia depusă de Beke Istvan la decizia Curţii de Apel Bucureşti din 22 decembrie.

Tânărul, care conduce organizaţia iredentistă "Mişcarea tinerilor din cele 64 de Comitate" HVIM din Târgu Secuiesc, se află în arest preventiv încă de la 1 decembrie.

În timp ce procurorii DIICOT îl acuză pe Beke Istvan că intenţiona să detoneze o bombă artizanală în timpul evenimentelor dedicate Zilei Naţionale, un apropiat al acestuia susţine că totul era o farsă şi că bomba despre care se vorbea era, de fapt, una care împrăştie bile de plastic, destinată jocurilor militare de airsoft. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne