Emil Radu Moldovan (USL): Începe o nouă eră pentru judeţul Bistriţa-Năsăud

Epoch Times România
11.06.2012

Co-preşedintele USL Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, cel care potrivit numărătorii paralele este noul preşedinte al Consiliului Judeţean, a declarat luni că începe o "nouă eră" pentru judeţ, bazată pe cetăţean, transparenţă şi dialog real.

"Am bucuria să vă anunţ că campania pozitivă făcută de mine şi de colegii mei este cea care a câştigat. Sunt o onoare pentru mine şi în acelaşi timp o mare responsabilitate votul şi încrederea primite de la concetăţenii mei din judeţul Bistriţa-Năsăud. Le mulţumesc colegilor mei specialişti care au lucrat la angajamentul meu pentru judeţul Bistriţa-Năsăud, le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine şi mi-au acordat încrederea şi sprijinul. De mâine începe o nouă eră în judeţul Bistriţa-Năsăud, o eră în care administraţia publică va fi în slujba cetăţeanului, în care banul public va fi cheltuit transparent şi în care deciziile administrative vor fi luate în baza unui real dialog cu cetăţenii", a declarat Moldovan la sediul USL.

Potrivit numărătorii paralele a USL, funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, deţinută în ultimii patru ani de democrat-liberalul Liviu Rusu, a fost câştigată de Emil Radu Moldovan, care l-a devansat pe contracandidatul PDL Vasile Borş.

De asemenea, USL a obţinut toate mandatele de primari la oraşe: Bistriţa, Beclean, Sângeorz-Băi şi Năsăud. Dacă în primele trei localităţi primarii erau deja membri PSD şi şi-au reconfirmat mandatul, la Năsăud candidatul USL Mircea Romocea a reuşit să îl detroneze pe edilul în funcţie, Dumitru Mureşan, de la PDL.

Numărătoarea paralelă arată că, din cele 62 de primării din judeţ, PDL a câştigat 26, PSD 24, PNL nouă, iar PC, PP-DD şi UDMR câte una. La alegerile locale din 2008, PDL a obţinut 22 de mandate de primari, PSD 30, PNL nouă, iar PNG-CD unul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor