Corneliu Vadim Tudor: Am votat pentru o adevărată schimbare

Epoch Times România
10.06.2012

Preşedintele Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, a afirmat că a votat pentru o adevărată schimbare.

"Am votat pentru o adevărată schimbare. Noi (PRM) nu avem niciun panou luminos. Eu nu am decât o armă - stiloul meu - şi mai am una - credinţa în Dumnezeu. Sper într-un miracol", a afirmat Corneliu Vadim Tudor, care a votat la secţia 932 de la Şcoala generală nr. 150 "Sf. Elefterie" din Capitală.

El a venit la vot împreună cu soţia sa şi fiicele lor Eugenia (17 ani) şi Lidia (21 de ani).

"Am votat să se termine cu partitismul din România pentru că dispărem de pe hartă. Mi-e milă de generaţia asta tânără că pleacă din ţară, tineri crescuţi în cultul Bibliei, valorilor morale, în cultul clasicilor literaturii române, al eroilor neamului şi care deodată se confruntă cu banditismul la nivel naţional. Şi e un şoc îngrozitor", a mai spus europarlamentarul, care deschide lista candidaţi PRM pentru consilieri generali.

El a spus că gândul său atunci când a venit la vot "a fost cel al inutilităţii totale, pentru că de 22 de ani alegerile în România reprezintă olimpiade ale hoţilor".

"Fură toţi ca la balamuc. Este o luptă nedreaptă, inegală şi ilegală. (...) E un gen de politică ce trebuie să ia sfârşit", a mai spus Vadim.

Preşedintele PRM a afirmat că luni pleacă la Strasbourg, iar "în funcţie de rezultate şi de dimensiunea fraudei speră să ţină un discurs în aula Parlamentului European".

Întrebat despre locul de unde va urmări rezultatele votului duminică seară, el a spus: "Sper să mă duc la partid. A murit democraţia în România înainte de a se naşte".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor