Elena Udrea: Chiar suntem o ţară de proşti să îl credem pe Dragnea?

Elena Udrea
Elena Udrea (Eugen Horoiu/Epoch Times România)

Discursul lui Liviu Dragnea despre intrarea într-o nouă etapă politică, cea a consensului şi colaborării, este o dovadă de maximă demagogie, consideră fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, care lansează o serie de atacuri dure la adresa preşedintelui interimar al PSD.

"Cât să fii de ipocrit? Cât de frică să îţi fie de dosarele pe care le ai? Dragnea afirma că este pentru consens politic şi critică perioada lui Traian Băsescu, pentru că a fost una cu războaie politice! Vă puteţi imagina cât tupeu?! Dragnea, artizanul suspendării Preşedintelui, suspendare care a aruncat România cu ani în urmă din punct de vedere al încrederii partenerilor şi investitorilor străini! Dragnea care este condamnat fix pentru ce a făcut cu voturile la Referendumul de demitere!

Chiar suntem o ţară de proşti să îl credem pe Dragnea? Acum cuvântul de ordine este consensul! Pe bune?! Consensul de a preda puterea, al unor politicieni îngenuncheaţi de frica cătuşelor. Aceasta este schimbarea clasei politice? Pentru aceasta am fost eu arestată? Si maxim de demagogie, cică acest consens va face să putem pune în practică un proiect pentru ţară pe următorii 20-30 de ani. Care proiect de ţară?", scrie Elena Udrea, pe contul ei de Facebook.

Fosta şefă PMP susţine că, în acest moment, avem un preşedinte care are doar proiecte de vacanţă şi lideri politici care au ca singure proiecte să facă blat ca să scape de cătuşe.

În numele dezvoltării strategice a României pentru următorii 20-30 de ani, Liviu Dragnea a propus încheierea unui armistiţiu pe termen lung între principalii actori politicii ai ţării.

"Vreau să promovăm ideile unei păci politice eficiente, ale unui armistiţiu politic pe termen lung. Vreau să promovăm ideea unui pact politic al tututor forţelor politice pentru a putea realiza un plan de dezvoltare eficientă şi strategică a acestei ţări pentru următorii 20-30 de ani. Gândiţi-vă ce ar însemna să mergem ca şi până acum. O guvernare construieşte ceva, mai mult sau mai puţin, vine următoarea guvernare şi dărâmă tot sau se preocupă un an, doi să schimbe tot ce au făcut cei dinainte. (...)

Gândiţi-vă la cei 10 ani care au trecut. Zece ani sfâşiaţi de războaie permanente politice, de conflict permanent, de hărţuieli permanente în care s-au frânt destine, în care România a pierdut momente importante şi oportunităţi importante. Gândiţi-vă cum ar fi fost guvernele Victor Ponta dacă ar fi fost un alt climat politic, bazat pe dialog, fiecare cu doctrina lui, faţă de perioada în care trebuia tot timpul să răspundă unor atacuri venite din alte zone. Cui a folosit acest lucru? A folosit românilor? Nu. I-a folosit lui Traian Băsescu? Nu. Ne-a folosit nouă? Nu. Poate a folosit celor care nu iubesc această ţară", a precizat Dragnea.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne