După Olguţa Vasilescu ceea ce i s-a întâmplat lui Adrian Nastase este o mare nedreptate

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase. (www.adriannastase.ro)
Epoch Times România
22.06.2012

Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, a declarat, vineri, presei, după ce a depus jurământul de primar, că ceea ce i s-a întâmplat fostului prim-ministru Adrian Năstase este o mare nedreptate, mai ales că nu existau probe care să îl incrimineze - 22 iun (Agerpres).

Vasilescu a mai spus că Adrian Năstase este cetăţean de onoare al Craiovei şi a primit titlul pentru că a fost cel mai bun prim-ministru al României şi rămâne în continuare pe această poziţie.

"Domnul Adrian Năstase este cetăţean de onoare al Craiovei, titlu pe care domnia sa l-a primit ca urmare a faptului că a fost cel mai bun prim-ministru al României, iar din cunoştinţele mele, până la această dată, continuă să rămână cel mai bun prim-ministru al României. Colegii mei (n.r. - din PSD) nu au vrut să comentăm absolut deloc o decizie a instanţei, pentru că trăim cu iluzia că suntem încă într-un stat de drept. Eu consider însă că ceea ce i s-a întâmplat lui Adrian Năastase este o mare nedreptate", a spus Olguţa Vasilescu.

Noul primar al Craiovei a mai afirmat că nicio probă din dosar şi nici declaraţiile martorilor nu l-au incriminat pe Adrian Năstase, iar de cheltuielile din campania electorală trebuie să răspundă mandatarul financiar.

"În primul rând, de cheltuielile din campania electorală nu răspunde preşedintele partidului, ci trebuie să răspundă mandatarul financiar, iar în al doilea rând, în motivarea instanţei se precizează foarte clar că nu există probe practice care să îl incrimineze pe Adrian Năstase şi că niciunul dintre cei 900 de martori, mai mulţi decât la procesul de la Nurenberg, nu l-au incriminat în timpul procesului. Şi atunci mă întreb, pe bună dreptate, cum de i s-a dat o astfel de sentinţă. Sunt alături de familia domnului preşedinte Adrian Năstase şi de domnia sa şi îl asigur de toată preţuirea mea şi sper din toată inima să se însănătoşească repede", a spus Olguţa Vasilescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor