Dumitru Sliusarenco: Harunjen a plecat lăsând în urmă un sistem putred şi un popor înrăit pe procuratură

Dumitru Sliusarenco, avocat Promo-LEX
Dumitru Sliusarenco, avocat Promo-LEX (facebook.com)

Procurorul general Eduard Harunjen a ales cea mai proastă modalitate de a pleca din funcţie, consideră avocatul Promo-LEX, Dumitru Sliusarenco.

„Iniţial s-a justificat cu menirea divină de a continua reforma sistemului - sindromul Mesia este foarte răspândit la funcţionarii cu fotolii dulci din Moldova. Pe urmă s-a justificat de luptele politice, a ameninţat, a ridiculizat oamenii care i-au cerut demisia - cică trolli.

Pe urmă s-a victimizat prin spitale, a început să devină mai deschis pentru jurnalişti, a pus Parlamentul în situaţia de a adopta o hotărâre care a creat multă tensiune. Apoi a plecat, lăsând în urmă un sistem putred şi un popor înrăit pe procuratură”, scrie Sliusarenco pe contul său de Facebook.

Asta confirmă, încă o dată, potrivit juristului, că oamenii din aceste poziţii în Moldova nu au demnitate profesională, nu lucrează pentru popor, nu dau doi bani pe viitor, pentru ei contând doar scaunul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe