Dragnea, sugestii pentru Toader: Să lucreze vara la legile justiţiei, care să fie izvorâte din bunul-simţ

Pachetul de legi pe justiţie trebuie să fie izvorât din bunul-simţ, din ceea ce îşi doresc românii şi din ceea ce se întâmplă în alte ţări cu democraţii consolidate, i-a sugerat liderul PSD Liviu Dragnea ministrului Justiţiei.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, trebuie să lucreze în această vară la legile justiţiei, astfel încât să ajungă pe masa Parlamentului la începutul sesiunii din septembrie, a solicitat duminică seară, la România Tv, preşedintele PSD Liviu Dragnea.

"Ceea e îi sugerez este că această vară să fie folosită de către Ministerul Justiţiei pentru a prezenta toate modificările legislative pe care le are în vedere pentru legile justiţiei, în aşa fel încât la 1 septembrie sau în jurul datei de 1 septembrie, toate aceste proiecte de legi să fie cunoscute şi Parlamentul să înceapă să lucreze într-un mod serios şi într-un ritm susţinut pentru modificarea acestor legi", a declarat Dragnea, citat de News.ro.

Liderul PSD şi-ar dori ca ministrul Justiţiei să vină cu un pachet de legi pe justiţie care să fie izvorât, printre altele, "din ceea ce îşi doresc românii".

"Eu am speranţe în Tudorel Toader că va veni cu un pachet de legi care să fie izvorât din bunul-simţ, să fie izvorât din ceea ce îşi doresc românii, din ceea ce se întâmplă în alte ţări cu democraţii consolidate, democraţii vechi, cu un sistem de justiţie foarte puternic, foarte echilibrat şi foarte bine apreciat", a precizat Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne