Dragnea s-a dus să vadă refugiaţii din Budapesta. "Mi s-a părut ciudat că sunt foarte bine organizaţi"

Liviu Dragnea, în gara Keleti din Budapesta
Liviu Dragnea, în gara Keleti din Budapesta (facebook.com)

Aflat la Budapesta pentru meciul naţionalei României, şeful interimar al PSD, Liviu Dragnea, a fost în gara Keleti pentru că a dorit să vadă care este situaţia refugiaţilor de acolo şi ce fel de oameni sunt, relatează BreakingNews24.

"Am fost în gară şi am vorbit cu imigranţii. Am vrut să îi văd cu ochii mei pentru că este această discuţie, statul român zice cu seninătate că îi primim şi noi nu ştim dacă suntem pregătiţi sau nu", a declarat Liviu Dragnea, pentru publicaţia citată.

Preşedintele social-democraţilor susţine că i s-a părut "ciudat" faptul că refugiaţii sunt în marea lor majoritate bărbaţi tineri şi că sunt foarte bine organizaţi.

"Sunt şi oameni extrem de amărâţi, dar sunt şi alţii foarte bine organizaţi, pe grupuri, fiecare grup are coordonatorul lui. Au o singură ţintă, să ajungă în Germania", a povestit Dragnea.

O altă ciudăţenie constatată de şeful PSD este aceea că atunci când camerele de filmat, prezente în număr uriaş la gara Keleti, sunt îndreptate către unii dintre imigranţi, aceştia îşi ascund feţele.

Dragnea a anunţat că îl va convoca luni pe ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, la şedinţa Coaliţiei, pentru a le prezenta liderilor politici un raport referitor la cotele de imigranţi şi dacă instituţiile statului pot să facă faţă acestora.

"Vreau să ne spună, suntem pregătiţi sau nu, câţi vin, exact, ce înseamnă asta pentru statul român, ce măsuri luăm", a precizat Dragnea.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.