"Dragnea - milionul dispărut" - investigaţie RISE Project

Cu o mână a dat, cu alta a luat. A dat recomandări la Guvern când era şef la judeţ, iar firma colegului său de facultate a primit sute de milioane € - subvenţii de stat. A luat, însă, peste un milion de euro pe persoană fizică de la acelaşi prieten, în privat. Apoi s-au reîntâlnit în Brazilia. Unul este acum al treilea om în stat, celălalt nu mai e deloc.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Banii din Brazilia s-au făcut în România. Peste un milion de euro. Atât a încasat liderul PSD Liviu Dragnea din vânzarea a şase proprietăţi amplasate la mare, la munte şi în Lunca Dunării, dezvăluie jurnaliştii de la RISE Project.

Banii au dispărut apoi din declaraţiile de avere ale politicianului. Cumpărătorul secret a fost Costel Comana, un afacerist care a păgubit statul cu sute de milioane de euro şi apoi s-a sinucis într-un avion, în drum spre Costa Rica.

Pe persoană fizică, Dragnea a încasat ultima tranşă de bani de la Comana cu trei zile înainte ca CFR să dubleze afacerile acestuia din urmă. Iar asta printr-un contract parafat inclusiv pe mâna aceluiaşi Dragnea.

Dragnea şi Comana au fost colegi de cămin în facultate.

Pentru a citi în continuare investigaţia intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne