Dragnea, membru al Comisiei parlamentare de prietenie cu Brazilia

Intrat în "gura presei" după ce s-a anturat pe malul Atlanticului cu afacerişti români îmbogăţiţi odată cu ascensiunea sa politică, Liviu Dragnea a devenit membru al Comisiei Parlamentare de prietenie cu Brazilia.
Liviu Dragnea(Presedinte PSD)
Liviu Dragnea(Presedinte PSD) (Florin Chirila\Epoch Times)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a devenit, începând de miercuri, membru al Comisiei parlamentare de prietenie cu Brazilia, comisie pe care de altfel a şi condus-o în legislatura precedentă, poate şi datorită faptului că este un "pasionat" de vizite în Brazilia. Cel puţin aşa reiese dintr-o de acum celebră investigaţie a Rise Project, care arată că, începând din 2010, Dragnea şi-a petrecut vacanţele braziliene într-o luxoasă vilă cumpărată de afaceristul Mugurel Gheorghiaş la malul Atlanticului, relatează digi24.ro.

Potrivit investigaţiei, Mugurel Sorin Gheorghiaş - prietenul lui Liviu Dragnea, fost coleg de facultate şi trupă rock - a făcut investiţii imobiliare în Brazilia de care a beneficiat şeful PSD. În aceeaşi vilă a stat şi controversatul afacerist Costel Comana, de pe urma căruia a făcut Dragnea primul milion de euro. Brazilia pare că nu i-a priit totuşi lui Comana, care a fost găsit mort, în 2015, în toaleta unui avion. "Diagnosticul" a fost sinucidere prin spânzurare. Comana a cumpărat şi el chiar înainte să moară un apartament de lux, tot pe malul oceanului, în Brazilia.

Şi dacă tot a venit vorba de afinităţi, fostul premier Victor Ponta preia conducerea grupului de prietenie cu Turcia, admiraţia lui Ponta pentru Recep Tayyip Erdogan fiind deja de notorietate. Reamintim că Ponta s-a operat la genunchi într-o clinică turcească despre care s-a scris că ar fi a familiei Erdogan.