Dragnea: La programul de guvernare am lucrat cu Vâlcov. Are probleme în justiţie, dar îmi asum asta

În ciuda problemelor sale penale, fostul ministru Darius Vâlcov a avut oportunitatea să contribuie în mod semnificativ la programul de guvernare care atârnă acum greu pe umerii premierului Sorin Grindeanu, a dezvăluit liderul PSD Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea(Presedinte PSD),
Liviu Dragnea(Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

Fostul ministru de Finanţe, Darius Vâlcov, unul dintre "clienţii" cu notorietate ai procurorilor anticorupţie, a fost unul dintre oamenii de bază care a lucrat la programul de guvernare al PSD, a declarat joi seară, la Antena 3, preşedintele social-democraţilor Liviu Dragnea.

"Pentru prima dată o spun public, pentru că mi se pare că e datoria mea să fac lucrul ăsta. Darius a fost unul din oamenii de bază cu care am lucrat la programul de guvernare, Darius Vâlcov. (...) A venit de la PDL, dar este un om cu o foarte bună pregătire. Pe lângă alţi specialişti cu care am lucrat la programul de guvernare, cu Darius am lucrat şi la acest program de guvernare", a precizat Dragnea, citat de News.ro.

Întrebat despre problemele în justiţie ale fostului ministru de Finanţe, şeful PSD a replicat:

"Are probleme în justiţie, dar Darius Vâlcov este unul din oamenii care, prin contribuţia lui, prin munca lui, la programul nostru de guvernare (...) a adus o contribuţie serioasă pentru ca românii să o ducă mai bine. Şi eu îmi asum lucrul ăsta".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne