Dragnea: Guvernarea, un tren politic pentru tehnocraţi. Nu le-a păsat de ţară

Liderul social-democraţilor Liviu Dragnea continuă atacurile la adresa tehnocraţilor conduşi de premierul Dacian Cioloş.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Guvernarea a reprezentat doar un tren politic pentru tehnocraţi în care se urcă acum cu toţii, a declarat vineri, pe contul său de Facebook, preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

"Unul câte unul, miniştrii Guvernului Cioloş părăsesc guvernarea şi se pregătesc să intre ba în PNL, ba în USR. Cioloş însuşi şi-a anunţat aseară o platformă "civilă", cusută cu aţă galbenă de la PNL şi cu acul preşedintelui Iohannis. Aceşti oameni au fost instalaţi la Palatul Victoria pentru că s-au pretins independenţi, fără legătură cu partidele politice.

Dar, după cum se vede, tehnocraţii au minţit. Guvernarea a fost pentru ei un tren politic în care se urcă acum cu toţii. Nu le-a păsat de economie, nu le-a păsat de oameni, nu le-a păsat de ţară. I-a preocupat doar cariera lor politică şi aranjamentul cu Iohannis", a scris Liviu Dragnea.

Declaraţiile şefului PSD vin în contextul în care membri ai Executivului vor candida la alegerile parlamentare din iarnă din partea unor partide politice (PNL şi USR).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne