Dragnea: Demisia lui Iordache a fost hotărârea lui. Eu aş fi vrut să rămână

Demisionat la cererea a sute de mii de români ieşiţi în Stradă, Iordache ar fi trebuit să rămână ministru al Justiţiei, dacă ar fi fost după Dragnea.
Liviu Dragnea(Presedinte PSD)
Liviu Dragnea(Presedinte PSD) (Florin Chirila\Epoch Times)

Florin Iordache a decis de capul lui să-şi dea demisia din funcţia de ministru al Justiţiei, a declarat miercuri, liderul PSD, Liviu Dragnea, precizând că el ar fi dorit ca fostul ministru să rămână în Guvern.

"Nu pot să spun că e greşeală (demisia lui Iordache — n.r). Eu aş fi vrut să rămână. Dar aşa a decis, aşa i-a comunicat şi prim-ministrului. A fost hotărârea dumnealui", a afirmat Dragnea, preluat de Agerpres, la Antena 3.

Reamintim că Florin Iordache a demisionat din funcţia de ministru al Justiţiei pe 9 februarie, după ce zile în şir cetăţenii ieşiţi în stradă i-au cerut să plece din Guvern. Modul în care Iordache a demisionat a fost considerat sfidător de către Stradă, Iordache continuând să susţină că a procedat corect adoptând ordonanţa de mutilare a Codului Penal în favoarea corupţilor şi refuzând să îşi ceară o minimă scuză celor ce au îngheţat, seri în şir la proteste, pentru ca OUG 13 să fie abrogată.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne