Dragnea: S-au strâns peste 1.400.000 de semnături pentru susţinerea Guvernului Grindeanu

"Am spus acum ceva timp că nu vreau să organizeze PSD-ul un miting, am preferat să strângem semnături prin această campanie, campanie care va continua", a declarat liderul social-democraţilor Liviu Dragnea, în contextul protestelor îndreptate împotriva Cabinetului Grindeanu.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

Social-democraţii au strâns peste 1.400.000 de semnături la nivel naţional pentru susţinerea Cabinetului Grindeanu şi a programului de guvernare, a anunţat miercuri, la finalul Comitetului Executiv Naţional, preşedintele PSD Liviu Dragnea.

"Ne-a informat secretarul general că până la acest moment, ca urmare a campaniei de strângere de semnături iniţiată acum ceva timp de noi, s-au strâns peste 1.400.000 de semnături pentru susţinerea Guvernului şi a programului de guvernare, acţiune care continuă. Am spus acum ceva timp că nu vreau să organizeze PSD-ul un miting, am preferat să strângem semnături prin această campanie, campanie care va continua. Pentru noi este important, este un număr strâns, acţiune începută într-o perioadă care era destul de dificilă", a declarat Dragnea, citat de Agerpres.

În cadrul aceleaşi şedinţei a CExN, secretarul general al PSD a prezentat şi o evidenţă a unor rezoluţii adoptate în unanimitate în organizaţiile judeţene ale PSD.

Rezoluţiile respective au trei puncte: susţinerea conducerii şi a preşedintelui PSD "necondiţionat", susţinerea premierului Sorin Grindeanu şi a Guvernului României şi "o decizie" în legătură cu propunerea de sancţionare a primarului Iaşului, Mihai Chirica.