Dragnea, cu business class-ul în vizită la premier. Ponta internat într-un spital coordonat de soţia lui Erdogan

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu / Epoch Times România)

Fost preşedinte executiv al PSD, fost ministru şi actual titular al unei condamnări la închisoare pentru fraudarea referendumului din 2012, Liviu Dragnea, l-a vizitat, marţi, în jurul orei prânzului, pe premierul Victor Ponta la spitalul din Istanbul, unde acesta a fost operat la genunchiul accidentat la baschet.

Potrivit România Liberă de pe aeroportul Henri Coandă din Otopeni, Dragnea s-a îmbarcat la clasa business într-un zbor operat de compania Turkish Airlines.

De la aeroportul din Istanbul, Dragnea a fost preluat într-un automobil Mercedes S Class, fiind însoţit de încă o persoană, şi s-a îndreptat către spitalul Medipol din Instanbul, unde este internat Victor Ponta.

Potrivit sursei citate, Medipol aparţine unui fost coleg de bancă şi susţinător al preşedintelui Recep Erdogan, Fahretin Hogea.

Preşedintele Turciei şi afaceristul Fahretin Hogea au mai multe afaceri împreună. Mai mult, potrivit presei din Turcia, soţia lui Erdogan este acţionar majoritar la clinică şi coordonează activitatea spitalului.

Recep Tayyip Erdogan cât şi mama acestuia, precum şi diverşi consilieri şi apropiaţi ai preşedintelui au fost internaţi la Medipol, a dezvăluit publicaţia citată.

România Liberă mai arată că soţia lui Victor Ponta, Daciana Sârbu, a fost văzută sîmbătă seară pe Aeroportul Henri Coandă îndreptându-se spre ghişeul Turkish Airlines, unde era în curs îmbarcarea pentru zborul Bucureşti-Istanbul. La momentul respectiv discuţia despre internarea premierului la un spital în Turcia încă nu debutase, informaţia apărând în presă luni, când premierul era aşteptat la DNA, pentru audieri în dosarul Turceni-Rovinari.

Mai merită menţionat că în presă a apărut informaţia, ce-i drept neconfirmată, ca de la Baku, unde a stat în spatele lui Putin, Ponta ar fi plecat cu avionul lui Erdogan.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne