Dragnea ameninţă cu ruperea USL

Liviu Dragnea, vicepremier în Guvernul României
Liviu Dragnea, vicepremier în Guvernul României (Epoch Times România)
Epoch Times România
27.09.2013

Conform unui raport B1 TV, premierul adjunct al României, Liviu Dragnea, a avut o reacţie dură după ce partenerul de coaliţie al PNL a introdus în parlament o modificare a legii administraţiei locale.

63 de senatori şi deputaţi PNL au depus în 18 septembrie un proiect de modificare a legii administraţiei publice locale, fiind operate o serie de modificări în ceea ce priveşte alegerea primarilor şi a şefilor consiliilor judeţene.

Parlamentarii PNL propun, într-o iniţiativă de modificare a legii pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, revenirea la sistemul de vot în două tururi pentru primari şi la alegerea şefului Consiliului Judeţean în mod indirect, de către consilieri.

Proiectul a fost trimis în Parlament fără consultări cu colegii de coaliţie de la PSD.

Liviu Dragnea a declarat intempestiv că nu susţine proiectul, care ar aduce instabilitate şi chiar a ameninţat cu ruperea USL. Liviu Dragnea a vorbit despre o blocare a ţării, care s-ar fi instaurat, în timp ce partenerii de coaliţie “ne ciondănim între noi şi jucăm electoral”

"Nu se mai poate, nu mai merge aşa. Eu nu vreau să particip la o mare minciună. Ţara nu mai poate fi guvernată în acest fel", a reacţionat liviu Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor