Dosarul Transferurilor: Cei opt condamnaţi au dormit după gratii

Gratii
Gratii (CRIS BOURONCLE / AFP / Getty Images)
Cei opt "mari oameni de fotbal" care au fost condamnaţi în Dosarul Transferurilor au făcut cunoştinţă cu arestul Poliţiei, dormind prima noapte după gratii.

George Copos, Gheorghe Popescu, Mihai Stoica şi Jean Pădureanu au fost încarceraţi la Penitenciarul Rahova, conform mandatelor de executare a pedepselor emise de instanţă.

Giovani şi Victor Becali, precum şi Cristi Borcea au mers la IPJ Constanţa, pentru a fi încarceraţi la Penitenciarul Poarta Albă, pe când Gigi Neţoiu s-a predat autorităţilor din Dolj.

Fraţii Becali şi Cristi Borcea au fost primii care s-au predat autorităţilor. După ce şi-au petrecut câteva ore plăcute într-un restaurant, şi-au luat "la revedere" de la însoţitorii lor permanenţi - gărzile de corp.

Conform unor surse, Giovani şi Victor Becali au fost preocupaţi să ajungă la o închisoare unde să aibă condiţii mai bune, astfel încât, înaintea anunţării verdictului din Dosarul Transferurilor, fraţii Becali şi-au făcut mutaţie în judeţul Constanţa pentru a ajunge la Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde se află şi vărul lor, Gigi Becali.

La aceeaşi puşcărie va ajunge şi finul lui Gigi Becali, Cristi Borcea.

Jean Pădureanu, care se afla internat la Spitalul Elias, a fost luat de poliţişti şi transferat la spitalul Penitenciarului Rahova. George Copos şi Gică Popescu sunt ultimii care au ajuns în custodia poliţiei.

Mihai Stoica, managerul Stelei, a fost mânios pentru sentinţa pe care au dat-o magistraţii şi şi-a descărcat năduful înainte de a ajunge în arest, manifestându-se pe contul său de socializare.

Gigi Neţoiu a ajuns în arestul poliţiei din Dolj, petrecându-şi şi el noaptea după gratii.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne