DOMNUL Nicuşor Constantinescu nu se întoarce în ţară, dar trimite acte medicale noi

Sigla DNA
Sigla DNA (Epoch Times România)

Consiliul Judeţean Constanţa a transmis, marţi, noi documente medicale care ar trebui să demonstreze că nu rea-credinţa este cea care îl ţine pe baronul PSD Nicuşor Constantinescu departe de ţară, unde are dosare de corupţie pe rol, ci fragila sa stare de sănătate.

“Eu sunt medicul care îl tratează pe domnul Nicuşor Constantinescu şi el este în prezent în grija mea datorită condiţiilor care îi ameninţă viaţa. Domnul Nicuşor Constantinescu necesită în continuare alte tratamente şi intervenţii chirurgicale. În prezent, el nu este stabil medical să călătorească până când problemele medicale prezente nu vor fi rezolvate”, se arată într-un document care, potrivit Mediafax, este datat 11 iulie, fiind semnat de către Doru Paul, profesor asistent de medicină de la Centrul de Cancer Monter.

De asemenea, reprezentanţii Consiliului Judeţean Constanţa au mai transmis şi rezultatul unei tomografii computerizate de abdomen şi pelvis, realizată pe 10 iulie la Spitalul North Shore, Long Island Sistemul de Sănătate Evreiesc.

Concluziile respectivei tomografii sunt următoarele: "Glanda tiroidă este cufundată. Nu există andenopatii axilare, mediastinale sau hilare. Inima şi pericardul sunt normale. Aorta toracică şi principalele artere pulmonare sunt normale în diametru. Nu există nicio efuziune pleurală. Ramificaţiile traheo-bronhiale sunt evidente. Nu există noduli pulmonari masă sau consolidare. Ficatul este normal ca mărime şi contur fără leziune focală. Nu există dilatări biliare intra sau extra hepatice. Vena port este evidentă. Vezica biliară este plină de fluid. Splina, pancreasul şi glandele suprarenale sunt normale. Rinichii s-au dezvoltat simetrical fără hidronefroză. Aorta abdominală este normală în diametru. Nu există andenopatie retropetroperitonală, pelvică sau inghinală. Nu există ascită. Abcesul abdominal anterior este identificat ca măsurând 9.0 x 4.5 x 13.5 cm. Câteva bule de gaz au fost văzute în această colecţie. Intestinul subţire adiacent este aderent la această colecţie. Nu există o obstrucţie a intestinului. Apendixul este normal. Există o îngroşare a peretelui anterior al vezicii urinare care este de natură reactivă. Pacientul este în stare post radicală de prostatectomie. În zona operată nu se observă probleme. Structura osoasă vizualizată demonstrează schimbări degenerative în ambele coapse. Ginecomastie bilaterală uşoară este prezentă."

Acesta este cel de al treilea set de documente după ce autenticitatea şi veridicitatea primelor două au fost desfiinţate de magistraţi şi de presă. Prima scrisoare medicală care ar fi trebuit să-i convingă pe magistraţi şi pe procurorii DNA că Nicuşor Constantinescu nu trebuie readus în ţară pentru a fi judecat nu era datată, prezenta un diagnostic vag şi, mai mult, semnătura medicului american care chipurile ar fi semnat scrisoarea diferea de semnătura atribuită aceluiaşi medic pe alte documente.

Scrisoarea nu era foarte credibilă, medicul care a semnat-o fiind condamnat pentru luare de mită în SUA

Cea de a doua scrisoare medicală, semnată de un medic român stabilit în SUA, părea perfect autentică şi din ea reieşea fără echivoc că baronul de Constanţa nu poate reveni în ţară (unde riscă închisoarea pentru corupţie ) fără să îi fie periclitată viaţa. Scrisoarea prezenta totuşi o problemă: nu era foarte credibilă, medicul care a semnat-o fiind, potrivit Hotnews, condamnat pentru luare de mită în SUA.

Preşedintele CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost dat în urmărire internaţională, pe numele său fiind emis un mandat european, magistraţii fiind de părere că baronul PSD a dat dovadă de rea-credinţă nerevenind în ţară la data agreată de procurorii DNA, pentru a se prezenta la procesul de corupţie care îi este intentat.

Constantinescu, care a pretins iniţial că este internat într-un spital din Statele Unite ale Americii, pentru tratament, a părăsit respectivul spital de mai bine de o lună şi, conform Gândul, îşi petrece convalescenţa într-un cartier rezidenţial luxos din Baltimore.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne