DNA descinde la patru spitale mari din Capitală

Sistemul medical este zguduit de un nou scandal. Procurorii descind la spitale într-un dosar vizând achiziţii publice pentru aparatură medicală cu un prejudiciu estimat la 2,6 milioane de euro.
Sigla DNA
Sigla DNA (Epoch Times România)

UPDATE: Managerul de la Spitalul Bagdasar-Arseni, Bogdan Păltineanu a fost adus cu mandat la DNA, după ce, dimineaţă, procurorii i-au percheziţionat biroul, relatează Adevărul.

Percheziţiile de la aceast spital au loc în contextul unei anchete care vizează contracte de achiziţii publice pentru aparatură medicală. Prejudiciul estimat până în acest moment ar fi de 2,6 milioane de eur, arată sursa citată.

***

Procurorii DNA au descins în dimineaţă zilei de joi la mai multe spitale din Capitală, într-un dosar în care prejudiciul estimat până în acest moment se ridică la 2,6 milioane de euro.

Potrivit Realiteatea.net, descinderile au loc în 4 unităţi spitaliceşti din Bucureşti:

- la sediul Institutului Clinic Fundeni, din mun. Bucureşti, şos. Fundeni, nr. 258, sector 2;

- la sediul Institutului Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trerstioreanu” din mun. Bucureşti, şos. Fundeni, sector 2;

- la sediul Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar Arseni” din Bucureşti, şos. Berceni, nr. 12, sector 4;

- la sediul Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia” din Bucureşti, şos.. Berceni, nr. 10, sector 4.
Procurorii DNA verifică birourile managerilor şi ale anumitor medici. Oamenii legii efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie comise în perioada 2008-2016.
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne