Diaconescu, despre prezidenţíale: Este „inflaţie” de candidaţi cu un „foarte mare deficit” de mesaje

Cristian Diaconescu (Epoch Times România)
Flori Mladin
26.07.2014

Cristian Diaconescu, candidatul PMP la alegerile prezidenţiale din noiembrie, a afirmat vineri, într-o conferinţă de presă, că în cazul în care nu va intra în turul al doilea al scrutinului este posibil să nu meargă la vot ca cetăţean, acesta subliniind că nu se poate dezice de principiile sale.

Răspunzând la o întrebare în cadrul conferinţei de presă, Cristian Diaconescu a afirmat că „probabil” nu va merge la vot în turul al doilea al prezidenţialelor.

„Nu ştiu, probabil că nu. (...) Ştiu cât ne-a costat ca ţară ce au făcut oamenii ăştia. Ştiu cât ne-a costat ca ţară banii investiţi în credibilitate, în garanţii de securitate, în tot felul de astfel de lucruri”, a explicat prezidenţiabilul PMP.

Referindu-se la candidaţii zonei de dreapta a politicii româneşti, acesta şi-a arătat îngrijorarea pentru „inflaţia” de candidaţi cu un „foarte mare deficit” de mesaje.

„Ceea ce mi se pare îngrijorător este că, în relaţie cu inflaţia de candidaţi, avem un foarte mare deficit de mesaje. După părerea mea, nu atât numărul de candidaţi este important, cât coerenţa şi ceea ce reuşeşte să explice respectivul candidat în relaţia cu publicul şi, din acest punct de vedere, deocamdată avem un foarte extins dialog despre ei şi mai puţin dialog despre noi”, a adăugat Diaconescu.

Lista candidaţilor la funcţia cea mai înaltă în stat s-a tot mărit. Cei care au anunţat că doresc să candideze sunt Victor Ponta, Klaus Iohannis, Cătălin Predoiu, Călin Popescu Tăriceanu, Ioan Ghişe, Monica Macovei, Kelemen Hunor şi probabil că vor mai apare nume noi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor