Cristina Pocora: „Premierul Copy-Paste loveşte din nou”

Cristina Pocora
Cristina Pocora (Epoch Times România)

„Premierul Copy-Paste loveşte din nou!” declară vineri deputatul liberal, Cristina Pocora, criticând ultima acţiune electorală, lansată de Victor Ponta pe Facebook, mai exact campania "Cum vrei să arate România ta", în cadrul căreia, premierul le cere românilor să îi trimită viziunea lor despre cum ar trebui să arate ţara peste 5 ani. Având în vedere reputaţia premierului, Pocora le sugerează românilor să îşi înregistreze ideile la OSIM.

De asemenea, în cadrul unui comunicat de presă remis Epoch Times, Pocora îl acuză pe Ponta, care ieri şi-a anunţat oficial candidatura la preşedinţie, că "în loc să muncească, preferă să copieze."

"Victor Ponta a trecut la o nouă fază a carierei sale politice: acum se inspiră gratis de la electorat pentru a-şi construi oferta prezidenţială din toamnă, acest lucru neînsemnând că promisiunile lui se vor şi realiza. Victor Ponta, întruchiparea perfectă a demagogiei, vrea să-şi facă o ofertă electorală plăcută urechilor cetăţenilor, care nu va reprezenta, însă, niciodată preocuparea lui reală. Ne demonstrează acest lucru prin fiecare zi în care se află la Palatul Victoria", scrie Pocora, la doar 2 zile după ce Ziarul Financiar a demonstrat că echipa lui Victor Ponta i-a preluat (fără să citeze sursa) un infografic care, altminteri, era bazat pe cifre preluate de la Ministerul de Finanţe, cifre la care echipa premierului putea avea oricând acces pentru a îşi construi propriul material.

"În paralel, pentru că “poporul” nu-i potoleşte pofta de “inspiraţie”, premierul “copy- paste” l-a plagiat total până şi pe mentorul său, Adrian Năstase", mai scrie Cristina Pocora, reamintind că până şi acţiunea de împărţire a cheilor pentru microbuzele cumpărate de Guvern pentru şcolarii din mediul rural este "inspirată" la virgulă, dintr-o acţiune similară a fostului premier pesedist Adrian Năstase.

Reamintim că, în urmă cu două zile, traficul în Piaţa Victoriei a fost dat peste cap, ore în şir, pentru ca premierul să împartă primarilor dintr-o sută de sate cheile unor microbuze destinate transportului copiilor din mediul rural, cumpărate în urma unei licitaţii cel puţin suspecte. Cheile microbuzelor au fost împărţite cu doar o zi înainte ca premierul să-şi confirme oficial candiatura la prezidenţiale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne