Dezvăluiri: Bărbatul care l-a ameninţat cu moartea pe Arafat a participat la discuţiile MAI pe tema buletinelor cu cip

Raul Coltor
Raul Coltor (Facebook)
Andrei Popescu
14.07.2020

Raul Coltor, cel care l-a ameninţat cu moartea pe şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a participat din partea societăţii civile, alături de mai multe ONG-uri, la discuţiile organizate de Ministerul de Interne la începutul acestui an pe tema buletinelor cu cip, a dezvăluit Podul.ro.

Astfel, Coltor s-a prezentat în cadrul dezbaterilor din 21 ianuarie drept “analist de risc bancar” şi a început să atace Ministerul Afacerilor Interne, acuzând că angajaţii statului folosesc ilegal identitatea a milioane de cetăţeni.

Incidentul cu şeful DSU ridică întrebări în legătură cu criteriile pe baza cărora MAI invită diverse persoane la dezbateri, în special că nu este prima controversă legată de participarea unor indivizi dubioşi la astfel de discuţii organizate de Minister.

Reamintim că Raed Arafat a fost ameninţat cu moartea de o persoană care foloseşte contul de Facebook “Raul Coltor”. Utilizatorul, care l-a acuzat pe şeful DSU că a comis crime împotriva românilor, a susţinut că îl va îngropa pe acesta “alături de un porc într-un mormânt de piatră”.

“În baza articolului 55 din Constituţia României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina , este in terorist , şi datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetăţenilor români ( trafic de organe Mossad ) , EU , Coltor Raul Nicolae , prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi a Poporului Român ! Domnule Raed Arafat ! O să fiu EU acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormânt de Piatră !”, a susţinut, luni, Coltor.

Nu în ultimul rând, Raul Coltor l-a somat pe Arafat să plece din România înaintea unei posibile întâlniri între cei doi.

“Game over zdreamţo !”, a conchis Coltor, al cărui mesaj a fost între timp şters de pe pagina sa de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor