Dezbaterea anului. Nicuşor Dan şi Gabriela Firea vor fi faţă în faţă la TV

Nicuşor Dan şi Gabriela Firea
Nicuşor Dan şi Gabriela Firea (Facebook)

Nicuşor Dan, candidatul la Primăria Capitalei susţinut de PNL şi USR-PLUS, şi Gabriela Firea, actualul edil PSD al Bucureştiului, au anunţat marţi că au acceptat invitaţia care le-a fost adresată de postul TV Realitatea Plus de a participa la o dezbatere faţă în faţă în data de 23 septembrie.

„Am acceptat invitaţia adresată de postul TV Realitatea Plus de a participa la o dezbatere faţă în faţă cu Gabriela Firea, pe 23 septembrie. Presupun că şi contracandidata mea a primit o invitaţie similară şi sper să confirme participarea. A refuzat dezbaterile propuse de mine la sediul Primăriei, a refuzat dezbaterea la o autobază STB (locaţie propusă chiar de ea!), va refuza şi o dezbatere standard la televiziune? Văd că Firea e foarte vitează prin interpuşi sau în postări pe Facebook, unde ridică diverse întrebări”, a scris Nicuşor Dan, pe pagina sa de Facebook.

Cel mai puternic contracandidat al Gabrielei Firea susţine că are şi o serie de întrebări pentru aceasta.

„Au şi bucureştenii care ne-au scris pe https://bucurestiumilit.ro/ peste 26000 de întrebări şi probleme pentru ea. Avem deci ce dezbate, iar oamenii vor putea face o comparaţie directă între noi”, a conchis Nicuşor Dan.

La rândul său, după ce vreme îndelungată a refuzat să dea curs invitaţiei lui Nicuşor Dan la o dezbatere, Gabriela Firea a anunţat printr-un mesaj pe platforma de socializare că „abia aştept dezbaterile de săptămâna viitoare”.

„În patru, trei, doi, cât şi cum vor dori! Nu uitaţi, televiziunea e prima mea dragoste profesională! De obicei, sunt invitaţi susţinători. Să vină fiecare cu cine vrea, cu apropiaţi. Sigur candidatul Dreptei Aproape Unite vine cu fratele lui - Caine! Interlopul din parc! Vin şi eu cu Billy! Ras, tuns, frezat! Că doar iese în lume!”, a fost mesajul primăriţei pesediste.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne