Deputaţii PRU îl vor pe Ponta preşedinte al Camerei Deputaţilor

Deputaţii afiliaţi Partidului România Unită au iniţiat o campanie de strângere de semnături pentru numirea lui Ponta, pe care îl "curtează" pentru a intra în partidul lor, la şefia Camerei Deputaţilor.
Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Tot aşteptând ca VP să se alăture partidului lor, mai mulţi deputaţi migraţi la formaţiunea lui Bogdan Diaconu, dar şi independenţi, au iniţiat o listă de semnături pentru susţinerea lui Victor Ponta pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, relatează stiripesurse.ro

(stiripesurse)

Reamintim că despre numirea lui Victor Ponta la şefia Camerei Deputaţilor s-a mai vorbit după demiterea lui Valeriu Zgonea, însă liderul PSD, Liviu Dragnea, a decis ca postul să fie ocupat de Florin Iordache până la alegerile parlamentare de la finalul anului.

Mai amintim că recent la PRU a aderat o mulţime de parlamentari, în general dintre cei nemulţumiţi de conducerea partidelor din care făceau parte, printre ei fiind şi apropiaţi ai lui Ponta, precum Sebastian Ghiţă şi Mirel Palada. La PRU au mai venit şi deputatul Dorin Petrea (PMP), senatorul Constantin Popa (PMP), deputatul Ion Eparu (PSD), deputatul Cristian Rizea (PSD), senatorul Daniel Savu (ex-PSD) şi deputatul Mihai Sturzu (ex-PSD).

După fiecare dintre cele şase achiziţii, Bogdan Diaconu a anunţat pe contul său de Facebook numele noului venit adăugând la finalul mesajului: "de astăzi suntem mai puternici, iar mâine vom fi şi mai puternici...îl aşteptăm pe VP!"