"Debarcarea" lui Zgonea intră în linie dreaptă. Dragnea anunţă modificarea Regulamentului

Zilele lui Valeriu Zgonea la şefia Camerei Deputaţilor sunt numărate. Social-democraţii se pregătesc să schimbe Regulamentul pentru a concretiza operaţiunea "Debarcarea".
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Degeaba şi-a pus bazele Valeriu Zgonea în Regulamentul Camerei Deputaţilor pentru a-şi păstra funcţia după excluderea sa din PSD - foştii săi colegi vor modifica legea astfel încă să-l poată da jos.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a făcut luni marele anunţ: PSD va depune la Comisia de Regulament din Camera Deputaţilor o modificare de regulament care să permită revocarea lui Zgonea - "domnul care fuge cu scaunul".

În prezent, Regulamentul prevede că preşedintele Camerei Deputaţilor poate fi revocat la propunerea şefului de grup din care face parte, însă, cum Zgonea nu mai are calitatea de membru PSD în urma excluderii sale şi nu mai face parte din niciun grup, nu poate fi încă revocat.

Cel mai probabil, revocarea lui Zgonea ar urma să fie tranşată săptămâna viitoare în plen.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne