Danileţ: Doctoriţa care a filmat cazul pacientului infectat cu larve, ameninţată de colegi

O înregistrare video difuzată de echipa lui Cătălin Tolontan, în care apare un bolnav mâncat de viu de larve, a revoltat o ţară întreagă şi a pus autorităţile statului în mişcare. Acum, doctoriţa care a realizat filmarea respectivă are probleme cu colegii, a dezvăluit judecătorul Cristi Danileţ.
Cristi Danileţ
Cristi Danileţ (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Judecătorul Cristi Danileţ, membru în Consiliul Superior al Magistraturii, a dezvăluit vineri, pe contul său de Facebook, că doctoriţa care a filmat pacientul infestat cu larve de la Spitalul de Arşi din Capitală are probleme.

"Doctoriţa Camelia Roiu care a făcut filmarea îngrozitoare de la Spitalul de Arşi este ameninţată de colegii săi. Această eroină are ACUM nevoie de sprijinul nostru. Pe al meu îl are deja!", a scris Cristi Danileţ.

Întrebat cum de se ştie numele ei, judecătorul a replicat: "Eu am decis să îl fac public faţă de ceea ce i se întâmplă azi".

Echipa de jurnalişti condusă de Cătălin Tolontan a publicat un video în care se văd viermi, cel mai probabil larve de muşte, colcăind pe gâtul unui pacient internat cu arsuri la Secţia de Anestezie-Terapie Intensivă a Spitalului de Arsuri din Bucureşti.

Respectivul pacient a decedat ulterior, conform declaraţiei purtătorului de cuvânt al spitalului, Adrian Stănculea, însă nu din cauza larvelor.